Wie zijn wij

Mediad is een full service onderzoeksbureau met een brede oriëntatie op het gebied van beleidsonderzoek. Wij verrichten zowel kwalitatief als kwantitatief onderzoek. In ons bedrijf neemt dataverzameling een centrale plaats in. Dataverzameling is ons inziens een specialisme en mag nooit de sluitpost zijn van een onderzoek. Alle faciliteiten voor onderzoek en dataverzameling hebben wij in huis. Zo hebben wij een callcenter voor telefonische dataverzameling en interviewruimtes voor kwalitatief onderzoek.

Onze medewerkers zetten zich graag in voor het oplossen van uw onderzoeksvraagstukken. Wij werken met een hecht en enthousiast team van projectleiders, onderzoekers en ondersteunend personeel dat goed op elkaar is ingespeeld. Opdrachtgevers waarderen dat onze medewerkers een proactieve houding hebben en hen gevraagd en ongevraagd van advies voorzien. Dit vertaalt zich in hechte en langdurige relaties met onze opdrachtgevers.

Voor de dataverzameling beschikt Mediad over een grote poule met enquêteurs. De samenstelling van het team van enquêteurs is zeer divers, waardoor wij ook de beschikking hebben over enquêteurs die bijvoorbeeld Turks, Berbers, Arabisch, Kaapverdiaans of een andere taal spreken.

Reacties zijn gesloten.