Goudsesingel 68, 3011 KD Rotterdam

Onze diensten

Als een veelzijdige professional, werkt Mediad graag samen om uw onderzoeksvragen te beantwoorden. Of u nu volledige onderzoeken of specifieke delen wilt uitbesteden, onze modulaire diensten kunnen aan uw behoeften voldoen. We bieden ook advies over onderzoeksontwerp, dataverzameling en gegevensinterpretatie.

Onderzoek

Mediad is een full service onderzoeksbureau en voert als sinds 1985 beleidsonderzoek uit. Wij kunnen u helpen met al uw onderzoeksvragen. Er zijn verschillende methoden van onderzoek. De keuze voor een bepaalde methode is afhankelijk van de onderzoeksvraag, de doelgroep en uw budget. Er kan worden gekozen voor kwalitatief onderzoek, kwantitatief onderzoek of een combinatie van beiden.

  • Beleidsonderzoek
  • Klanttevredenheidsonderzoek
  • Diepte-interviews
  • Kwalitatief en kwantitatief onderzoek

Dataverzameling

Heeft u zelf onderzoekskennis in huis, maar mist u de faciliteiten voor het verzamelen van de juiste data? Mediad is gespecialiseerd in het uitvoeren van (grootschalige) dataverzamelingsprojecten. Een aantal onderzoeksinstituten en expertisecentra heeft ervoor gekozen om gebruik te maken van onze expertise en besteedt de dataverzameling aan ons uit. Mediad voorziet hen van kwalitatief hoogwaardige data zodat zij antwoord kunnen geven op hun onderzoeksvraagstukken.

Alle faciliteiten voor dataverzameling hebben wij in huis. Zo hebben wij een callcenter met 30 werkplekken voor telefonische dataverzameling.

Rapportage

De finale stap in ons proces is de analyse en presentatie van resultaten, die we aanpassen aan uw specifieke behoeften. Of u nu een geschoond databestand wilt, een boek met tabellen en kruistabellen of een volledig rapport met aanbevelingen en conclusies, wij zorgen ervoor.

Vragenlijsten

Het fundament van ieder onderzoek is een sterke vragenlijst. De kwaliteit en helderheid van deze vragen zijn essentieel voor waardevolle en relevante antwoorden op uw onderzoeksvragen. Bij Mediad, erkennen we dit belang en werken daarom nauw samen met de opdrachtgever om een maatgemaakte vragenlijst te creëren.

Daarnaast zijn we ook in staat om een bestaande vragenlijst te beoordelen en verbeteringen voor te stellen. Onze focus ligt altijd op het optimaliseren van elke vraag om zo de meest bruikbare data voor uw onderzoek te genereren.

Logischerwijs bieden wij vragenlijsten on-line maar ook op papier aan.

Advies

Mediad voert niet alleen onderzoek uit, maar kan u ook adviseren over onderzoek en dataverzameling. Wij worden regelmatig ingeschakeld om te adviseren bij het ontwerpen van een onderzoeksopzet en de ontwikkeling van een vragenlijst. Daarnaast behoren ook ondersteuning bij de interpretatie van onderzoeksresultaten en het geven van een second opinion over een offerte of uitgevoerd onderzoek tot de mogelijkheden.