Modulaire opbouw dienstverlening

Mediad is een professionele dienstverlener die graag samen met u uw onderzoeksvraagstukken oplost. Wij zijn breed georiƫnteerd en u kunt ons inschakelen voor alle vormen van onderzoek en dataverzameling. Onze dienstverlening is modulair opgebouwd. Afhankelijk van uw behoefte kunt u het gehele onderzoek of delen van het onderzoekstraject aan ons uitbesteden. Daarnaast kunnen wij u adviseren met betrekking tot de opzet en uitvoering van onderzoek en dataverzameling, maar ook bij de interpretatie van onderzoeksgegevens.

Onderzoek

Mediad is een full service onderzoeksbureau en voert als sinds 1985 beleidsonderzoek uit. Wij kunnen u helpen met al uw onderzoeksvragen. Er zijn verschillende methoden van onderzoek. De keuze voor een bepaalde methode is afhankelijk van de onderzoeksvraag, de doelgroep en uw budget. Er kan worden gekozen voor kwalitatief onderzoek, kwantitatief onderzoek of een combinatie van beiden.

Dataverzameling

Heeft u zelf onderzoekskennis in huis, maar mist u de faciliteiten voor het verzamelen van de juiste data? Mediad is gespecialiseerd in het uitvoeren van (grootschalige) dataverzamelingsprojecten. Een aantal onderzoeksinstituten en expertisecentra heeft ervoor gekozen om gebruik te maken van onze expertise en besteedt de dataverzameling aan ons uit. Mediad voorziet hen van kwalitatief hoogwaardige data zodat zij antwoord kunnen geven op hun onderzoeksvraagstukken.

Alle faciliteiten voor dataverzameling hebben wij in huis. Zo hebben wij een callcenter met 30 werkplekken voor telefonische dataverzameling en twee interviewruimtes voor kwalitatief onderzoek.

Advies

Mediad voert niet alleen onderzoek uit, maar kan u ook adviseren over onderzoek en dataverzameling. Wij worden regelmatig ingeschakeld om te adviseren bij het ontwerpen van een onderzoeksopzet en de ontwikkeling van een vragenlijst. Daarnaast behoren ook ondersteuning bij de interpretatie van onderzoeksresultaten en het geven van een second opinion over een offerte of uitgevoerd onderzoek tot de mogelijkheden.

Reacties zijn gesloten.